top of page

McAfee Assistance- Sök support eller ge feedback

Jun 11

3 min read

0

15

0

McAfee Antivirus har många olika funktioner och är inte menat att bara bekämpa virus och skadlig programvara. Faktum är att en VPN för onlineintegritet är en av de mest populära funktionerna i McAfee. Identitetsövervakning, utmärkt skydd mot nätfiske-länkar och borttagning av spårare är några av de mest identifierade funktionerna som följer med McAfee totala skydd. Den mest grundläggande planen är bra för att skydda din datorenhet mot skadlig programvara och för skydd när du är ansluten till internet. Den avancerade planen ger bättre, mer omfattande kompletterande säkerhet till användarna. Oavsett vilket abonnemang du prenumererar på kan McAfee stöta på vissa problem då och då, vilket alla antivirus gör. Detta är anledningen till att antivirusföretag har en ordentlig kundservice där problem av alla slag underhålls, lyssnas på och får en lösning på.


Från installation till kontoskapande till köp eller faktureringsrelaterade problem är McAfee kundtjänstsupport team en grupp mycket medvetna, skickliga och hjälpsamma människor som alltid är redo att lösa dina problem. Dessa människor är inte bara extremt effektiva utan också pålitliga och snabba vilket är anledningen till att kundsupport anses vara en av de bästa på marknaden.


Det finns specifikt tre sätt att söka kundtjänst:


● Knowledge Base, som innehåller många användbara artiklar med många olika metoder för att du ska hitta lösningen på vart och ett av problemen.


● McAfee Malware Cleaner är en gratis programvara som låter dig rensa all skadlig programvara som kan finnas på din dator


● Chatta med en skicklig chef för privat hjälp och få ut det bästa av din lösningsupplevelse


Nu kanske du har en mycket giltig fråga i ditt sinne som är “Hur kontaktar man faktiskt McAfee kundtjänstagent? Stegen att följa för att göra det ges precis nedan. Från hjälp med installation och köp av produkten till att lösa ett visst problem, kommer kundtjänstcheferna att vara tillgängliga för teknisk assistans.


Följande är stegen du behöver följa:


● Besök sidan “Kontakta oss”.


● Välj det land du kommer från (eller det land du köpte programvaran i) och välj det språk du vill ha hjälp med.


● Nästa steg måste du välja den enhet du har problem med. Det kan vara en PC, Mac eller mobil/surfplatta. Välj den enhet du behöver hjälp med och klicka på Chatta.


● Genom att klicka på “Chatta online” kan du ansluta till assistenten så snart som möjligt och söka McAfee-support. Den beräknade väntetiden är ofta riktigt korrekt.


● Frågan du har eller frågan du är villig att ställa accepteras båda i chattrutan eftersom agenten svarar på dina problem med entusiasm och expertis med applikationens funktioner, fel och så vidare.


En mycket viktig sak att notera är det faktum att om du använder iOS, är det meningen att du ska ha chattfönstret öppet tills och om inte ditt problem är löst eftersom chattsessionen kommer att avslutas om du lämnar sidan.


Skicka feedback till McAfee


Så fort du går till McAfee support sida hittar du möjligheten att skicka feedback till McAfee-teamet, utan några som helst krångel. Längst till höger, i mitten av webbsidan, hittar du ett alternativ för att skicka feedback. När du klickar på den är den första frågan de kommer att ställa “Kunde du uppnå syftet med ditt besök?” och ge alternativet att välja antingen ja eller nej.


Nästa sida kommer att be dig om korrekt beskrivande feedback, tillsammans med betyg baserade på att förstå, hitta och navigera. Berätta för dem vilket syfte du besökte McAfee support sida för och skicka in det.


Andra viktiga sätt att kontakta McAfee support


Du kan skicka ett e-postmeddelande till consumersupport@mcafee.com med en korrekt beskrivning av de problem du står inför. Bifoga skärmdumpar eller skärminspelningar för att förklara problemet ännu bättre. McAfee support kontakt nummer är dock olika för olika personer beroende på vilken region de kommer ifrån. De kan enkelt ringa och låta cheferna veta sina problem och förvänta sig snabb och otrolig hjälp. Med stor kunskap och oundvikliga problemlösningsförmåga (förutsatt att problemet är giltigt), kommer dessa chefer att göra det bästa av allt du ska kunna.


Men om du fortfarande har problem med att köra Secure VPN, kontakta McAfee Support Sweden nummer.


Relaterad sökning


McAfee Antivirus inför problem med realtidsskanning – åtgärdat


Originalkälla




Jun 11

3 min read

0

15

0

Comments

Share Your ThoughtsBe the first to write a comment.
bottom of page